Diensten

Acupunctuur Acupunctuur, Volwassenen

Acupunctuur richt zich op de energie die door ons lichaam stroomt. Als je gezondheidsklachten hebt is dit een teken dat de balans tussen de Yin en Yang energie verstoord is. Acupunctuur brengt de energiebanen weer in balans.

Lees meer...

Babymassage Massage, Kinderen

Babymassage werkt ontspannend voor de baby en voor de ouder. In de cursus wordt aandacht besteed aan massagetechnieken, maar ook aan voetreflexologie en bachremedies.

Lees meer...

Buik en Yoga Yoga, Kinderen

Een vorm van (therapeutische)kinderyoga, speciaal ontwikkeld voor kinderen met functionele buikpijn

Lees meer...

Haptotherapie Haptotherapie, Volwassenen

In de haptotherapie houden we ons bezig met alle schakeringen van het gevoel. Je kunt leren hoe gevoelens en lichamelijke signalen je dagelijks leven en je manier van in het leven staan beïnvloeden.

Lees meer...

Haptotherapie voor kinderen en tieners Haptotherapie, Kinderen

Met haptotherapie kunnen kinderen op een speelse manier zich bewust worden wat ze voelen. Het kan helpen bij kinderen met faalangst, AD(H)D, gedrags- en pestproblemen, spanning of verlegenheid.

Lees meer...

Haptotherapie voor relaties Haptotherapie, Volwassenen

Door gesprekken en oefeningen worden patronen en knelpunten in de relatie inzichtelijk gemaakt, maar ook de individuele en gezamenlijke kracht en de potentie tot groei.

Lees meer...

Hoogsensitiviteit HSP-begeleiding, Kinderen

'Ik ben oké-training voor kinderen', Power Puber training en 'Wijze ouder'-training voor hoogsensitieve kinderen en hun ouders.

Lees meer...

Mindfulness Yoga Yoga, Groepen

Centraal in de lessen staat het thema aandacht. De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk ook wanneer je lichaam niet zo soepel is. Bij de Mindfulness yoga gaat het vooral om weer te leren voelen.

Lees meer...

Ontspanningsmassage Massage, Volwassenen

Door ontspanningsmassage wordt de bloedcirculatie in het lichaam verbeterd, de spieren worden ontspannen, en u beleeft een diep gevoel van totale ontspanning.

Lees meer...

Psychomotorische Therapie Psychomot. Therapie, Volwassenen

PMT richt zich speciaal op wat uw lichaam aangeeft. Er wordt gebruik gemaakt van bewegingsvormen en lichaamsgerichte technieken, onder andere uit de dans en de martiale bewegingskunsten.

Lees meer...

Shantala babymassage Voetreflextherapie, Zwangerschap

Shantala babymassage is ontspannend voor de baby, maar ook voor de ouder. In de cursus leer je je baby masseren, daarnaast kan er ook aandacht besteed worden aan voetreflexologie en/of Bachremedies.

Lees meer...

Voetreflexologie Voetreflextherapie, Volwassenen

Voetreflexologie is niet alleen een prettige, maar ook een veilige methode, het helpt bij vele lichamelijke klachten, kan pijn helpen verlichten, brengt rust in het lichaam, ondersteunt bij spanning en leert het lichaam zicht te ontspannen.

Lees meer...

Voetreflexologie voor baby's en kinderen Voetreflextherapie, Kinderen

Voetreflexmassage heeft bij kinderen vaak snel een positief resultaat. Baby's die last hebben van darmkrampen of jonge kinderen met obstipatieproblemen, reageren al na één of twee sessies positief op de behandeling.

Lees meer...

Yoga op Maat Yoga, Groepen

Centraal in de lessen is het thema 'aandacht'. De kracht van aandacht is dat we op een natuurlijke manier kunnen opmerken wat zich in ons zelf of daarbuiten voordoet op dit moment.

Lees meer...

Yoga voor tieners (12 t/m 16 jaar) Yoga, Tieners

Tieneryoga biedt je de gelegenheid even helemaal tot jezelf te komen en je actieve geest tot rust te brengen. De lessen worden gegeven op woensdagavond van 19.00 - 20.15 u

Lees meer...

Zwangerschapsmassage Massage, Zwangerschap

Zwangerschapsmassage werkt volgens de bio-release methode en gaat uit van de samenhang tussen lichaam en geest en het verband tussen emotie en spierspanning. De zachte massage zorgt voor een intens gevoel van ontspanning.

Lees meer...