Volwassenen

Acupunctuur Acupunctuur

Acupunctuur richt zich op de energie die door ons lichaam stroomt. Als je gezondheidsklachten hebt is dit een teken dat de balans tussen de Yin en Yang energie verstoord is. Acupunctuur brengt de energiebanen weer in balans.

Lees meer...

Haptotherapie Haptotherapie

In de haptotherapie houden we ons bezig met alle schakeringen van het gevoel. Je kunt leren hoe gevoelens en lichamelijke signalen je dagelijks leven en je manier van in het leven staan beïnvloeden.

Lees meer...

Haptotherapie voor relaties Haptotherapie

Door gesprekken en oefeningen worden patronen en knelpunten in de relatie inzichtelijk gemaakt, maar ook de individuele en gezamenlijke kracht en de potentie tot groei.

Lees meer...

Ontspanningsmassage Massage

Door ontspanningsmassage wordt de bloedcirculatie in het lichaam verbeterd, de spieren worden ontspannen, en u beleeft een diep gevoel van totale ontspanning.

Lees meer...

Psychomotorische Therapie Psychomot. Therapie

PMT richt zich speciaal op wat uw lichaam aangeeft. Er wordt gebruik gemaakt van bewegingsvormen en lichaamsgerichte technieken, onder andere uit de dans en de martiale bewegingskunsten.

Lees meer...

Voetreflexologie Voetreflextherapie

Voetreflexologie is niet alleen een prettige, maar ook een veilige methode, het helpt bij vele lichamelijke klachten, kan pijn helpen verlichten, brengt rust in het lichaam, ondersteunt bij spanning en leert het lichaam zicht te ontspannen.

Lees meer...

Groepen overzicht